Хек — найкорисніший, смачний і зручний представник тріски. Його м'ясо містить багато важливих вітамінів, мінералів, білків та жирів. Риба хек зібрала в собі майже половину елементів таблиці Менделєєва, і не тільки. У м’ясі і в крові міститься кальцій, цинк, магній, натрій, залізо, мідь, марганець, хлор, нікель та кобальт і йод. Окрім макро- і мікроелементів, риба містить величезну кількість вітамінів: A, C, C, D, PP і майже всі вітаміни групи В (1, 2, 6, 9). До всього це додають білки і жирні кислоти типу Омега-3. Найбільшу концентрацію мають фтор, сірка, калій і фосфор. (більше 200 мг. на 100 р. м'ясо) і вітамін РР (4, 3 мг на 100 м'ясо)
Вуглеводів у хеці практично немає, незалежно від того, як їх готують. ККал в хеці також зазвичай менше 150 на 100г, а готувати мірку можна різними способами. Це і варений хек, і смажений, і котлети, у кого на що вистачить фантазії. Ціна - 120 грн за кілограм . Також є свіженькі курячі гомілочки (заморожені) - по 75 грн. без культі - це вигідно, с стегенця - по 80 грн. Фарш курячий (філейний) - 140 грн. Фарш рибний з хека - 125 грн. Фарш готується під замовлення. М'ясо свиняче (свіже). Великі обрізі без пліви і кості - 140 грн. М'ясо з лопатки та ошеєк -150 грн. за 1 кг. Фарш свинний - 150 грн. М'ясо яловичини - 180 грн. Тож замовляйте, купуйте, готуйте та смакуйте на здоров'я. Продукти всі свіжі з додержанням вимог ГОСТу та стандартів закону України
№1115358 Створено: 7 серпня
олег
Був онлайн 7 серпня 12:38
Немає відгуків