Риба с/м, М'ясо свинини, яловичини, Гомілки, Стегенця курячі. Фарш 75 грн.
Фільтр
Україна
Шукати по вибраній країні
Шукати по вибраній країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область

Риба с/м, М'ясо свинини, яловичини, Гомілки, Стегенця курячі. Фарш

№1115358
Створено: 7 серпня
Риба с/м, М'ясо свинини, яловичини, Гомілки, Стегенця курячі. Фарш Житомир - зображення 1
Риба с/м, М'ясо свинини, яловичини, Гомілки, Стегенця курячі. Фарш Житомир - зображення 2
Риба с/м, М'ясо свинини, яловичини, Гомілки, Стегенця курячі. Фарш Житомир - зображення 3
Риба с/м, М'ясо свинини, яловичини, Гомілки, Стегенця курячі. Фарш Житомир - зображення 4
Хек — найкорисніший, смачний і зручний представник тріски. Його м'ясо містить багато важливих вітамінів, мінералів, білків та жирів. Риба хек зібрала в собі майже половину елементів таблиці Менделєєва, і не тільки. У м’ясі і в крові міститься кальцій, цинк, магній, натрій, залізо, мідь, марганець, хлор, нікель та кобальт і йод. Окрім макро- і мікроелементів, риба містить величезну кількість вітамінів: A, C, C, D, PP і майже всі вітаміни групи В (1, 2, 6, 9). До всього це додають білки і жирні кислоти типу Омега-3. Найбільшу концентрацію мають фтор, сірка, калій і фосфор. (більше 200 мг. на 100 р. м'ясо) і вітамін РР (4, 3 мг на 100 м'ясо)
Вуглеводів у хеці практично немає, незалежно від того, як їх готують. ККал в хеці також зазвичай менше 150 на 100г, а готувати мірку можна різними способами. Це і варений хек, і смажений, і котлети, у кого на що вистачить фантазії. Ціна - 120 грн за кілограм . Також є свіженькі курячі гомілочки (заморожені) - по 75 грн. без культі - це вигідно, с стегенця - по 80 грн. Фарш курячий (філейний) - 140 грн. Фарш рибний з хека - 125 грн. Фарш готується під замовлення. М'ясо свиняче (свіже). Великі обрізі без пліви і кості - 140 грн. М'ясо з лопатки та ошеєк -150 грн. за 1 кг. Фарш свинний - 150 грн. М'ясо яловичини - 180 грн. Тож замовляйте, купуйте, готуйте та смакуйте на здоров'я. Продукти всі свіжі з додержанням вимог ГОСТу та стандартів закону України
№1115358
Створено: 7 серпня
олег
Був онлайн 7 серпня 12:38
Немає відгуків
Увійдіть або Зареєструйтеся, щоб залишити коментар.
олег
Був онлайн 7 серпня 12:38
Немає відгуків
Ви хочете, щоб більше людей бачило це оголошення?
Просунути пропозицію
Схожі оголошення